Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Новий рік вступаємо з новою мудрістю та розумінням

1 січня 2015 р., 09:32

Вступаючи в цей рік, як вступають у безмежну снігову рівнину: жодної плями, жодного сліду, все білосніжно і чисто. А коли озираємося, то бачимо, що багато, багато ми проклали кривих шляхів.

І в цьому ми повинні змінитися перед Богом, – але змінюватися творчо: не тільки шкодувати про те, що було недоброго, а навчившись, вступити в Новий рік з новою мудрістю, з новим розумінням.

Озираючись в минуле, ми бачимо, наскільки багато чого ми не зуміли зробити протягом цього року: по безсиллю, через забудькуватість, по відсталості, по недобрій нашій волі. І перед тим, як вступити в новий час, покаємося перед Богом, визнаємо свої помилки і зберемо з минулого року досвід життя, який нам дозволить їх не повторювати і інші подібні помилки не робити. Весь сенс життя тільки в тому, щоб любити Бога, любити ближнього і щоб все творилося тільки в ім’я цієї Любові.

Свято Різдва Христового по величі поминаємої події святкується урочистіше всіх свят, за винятком Пасхи. Святий Іоанн Златоуст називає свято Різдва Христового «чеснійшим і найважливішим усіх свят», «матір’ю всіх свят».

У благодатні дні всесвітньої радості про втілення і явленя в світ Сина Божого сердечно вітаємо Вас, користувачів нашого сайту, зі світлим святом Різдва Христового, святом благовоління Божого до людей! Христос народився, і з нами Бог!

Нехай осяює Вас Сонце Правди – Богонемовля Христос світлом Свого Різдва, нехай додасть радість і святкові тріумфування, та вилікує хвороби і втішить скорботи, хай допоможе Вам в наступаючому новоліття принести Йому в дар золото любові, пахощі віри і милосердя.

Мукачівська православна єпархія

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp