Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Вогонь атакував закарпатські помешкання тричі

6 січня 2015 р., 11:00

Цеи сталося всього за добу

5 грудня на території Закарпатської області сталась низка пожеж. У результаті жителі області позбулись домашнього майна, надвірних споруд та змушені відновлювати власні будинки.

Так о 12 год. 30 хв. сталось загоряння в надвірній споруді жителя с.Синевир Міжгірського району. Пожежею знищено дерев’яну надвірну споруду. Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем.

Знищив вогонь того ж дня і надвірну споруду лазещинця, жителя Рахівщини. Також тут пошкоджено крівлю літньої кухні на площі 15 м2.

Пообіді пожежа сталась в житловому будинку мешканця с. Новобарово Тячівського району. Вогнем знищено житлову кімнату та частину домашнього майна, пошкоджено стіни та перекриття.

Тоді ж вогонь охопив житловий будинок ужгородця по вул. Тельмана, 12. Пожежею знищено крівлю на площі 7 м2, пошкоджено дерев’яні стіни та частину домашнього майна.

Вже ввечері, о 19 год. 50 хв. до рятувальників надійшло повідомлення про загоряння в житловому будинку теж в Ужгороді по вул. Зелений Гай. Вогнем знищено крівлю на площі 150 м2, пошкоджено частину домашнього майна.

Також о 22 год. 17 хв. пожежа сталась в приміщенні котельні в с. Неліпино на Свалявщині. Вогонь пошкодив стіни та котел.

Причина пожежі та збитки у всіх випадках встановлюються, повідомляє У ДСНС України в Закарпатській області.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp