Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Закарпатській УВП Високопреосвященніший Феодор провів архієрейське Богослужіння (ФОТО)

9 січня 2015 р., 08:54

Вже стало доброю традицією кожного року 4 січня в храмі, який знаходиться на території Закарпатської УВП (№9) відзначати свято Анастасії Узорішительниці.

У службі Божій взяло участь і керівництво відділу ДПтС України в Закарпатській області, працівники установи та засуджені.

Після завершення Богослужіння владика виголосив проповідь про значення в нашому житті любові Божої до нас і нашої любові до Бога. У своєму слові, він привітавши всіх з Новоліттям та Різдвом Христовим підкреслив, що «нещасливих людей немає, є люди, які роблять помилки в житті».

Після богослужіння архієрей разом з священиками та керівництво відділу ДПтС України в Закарпатській області відвідали ув’язнених. Кожному із засуджених Високопреосвященніший Феодор подарував ялинкові гілки та солодощі. У свою чергу ув’язнені подарували архієрею власноручні роботи. Зокрема, вишиту нитками ікону Богородиці “Казанська”, плат, на якому вишита виноградна лоза та чотки, зроблені своїми руками. Один із в’язнів написав владиці вірш.




Прес-служба відділу ДПтС України в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp