Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські випускники захищатимуть Україну

18 травня 2014 р., 12:36

Юнаки підуть служити.

Близько 2,5 тисяч закарпатців підуть цієї весни служити до лав української армії. Тоді, як під час осіннього призову до збройних сил відправилося 300 закарпатців. Про це йшлося під час наради в обласному військовому комісаріаті. Військові підбивали підсумки осіннього призову і визначали основні завдання, що їх перед ними ставить призов неспокійної весни 2014-го. 

Минулорічний збір до армії мав стати останнім. Адже ще мирного жовтня 2013-го здавалося: з наступного року хлопці служитимуть лише за бажанням чи у внутрішніх військах.

 Проте наступні місяці внесли принципові корективи у ці плани. І цієї весни призов до збройних сил поновлено. Як запевняє обласний військовий комісар Іван Васильцюн, кількість призовників – не єдина військова новація. Так, до збройних сил закличуть чоловіків до 30 років, які мають вищу освіту і пройшли підготовку на військових кафедрах. «Це – додаткова відповідальність і велика ділянка роботи для нас. Адже необхідно вивчити увесь кадровий потенціал з тим, щоб виявити тих, хто за станом здоров’я, моральними та професійними якостями може виконувати непрості завдання, які стоять перед українськими офіцерами. 

І зробити це треба у дуже стислі строки», - каже військовий комісар Закарпаття. Разом з тим, полковник заспокоює: діти армії не потрібні! Тому під час призову комісії звертатимуть увагу і на стан здоров’я, і на ті складові, які мають бути у кожного мужчини, готового захищати Батьківщину. Адже зараз закарпатці, які служать у лавах збройних сил, гідно виконують покладені на них завдання. А що головне, каже комісар, нині жодний із наших, вже воєнних, земляків, не постраждав під час ведення бойових дій. Військові переконані: у цій частині повідомлення з Закарпатського військового комісаріату і не зміняться!


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp