Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгород: Прогулянка Шахтою може позначитися на вашому здоров’ї

10 січня 2015 р., 16:22

Там мешкають агресивні "друзі

Мандрівка Ужгородським мікрорайоном Шахта може бути небезпечною для здоров»я. Б’ють на сполох його мешканці, адже тут, стверджують вони, засилля агресивних псів-безхатченків.

«Де в Унгварі можна придбати газовий балончик або газовий пістолет? І скільки це буде коштувати? Хтось вже має? І що діє на собак, бо на Шахті просто розгул диких псів? Чи діє газ на тварин?

П.С. Доньку (7 років) ледь не порвала на куски дика вівчарка, ледве-ледве відтяг ії! На багато дітей кидаються пси, це вже не перший випадок на Шахті», - ідеться в дописі, розміщеному в групі Ужгород.

До слова, публікація викликала значний резонанс у групі. Рекомендації – від вкрай агресивних до ліберально-лояльних. Проте одностайність ужгородців – у тому, що проблему слід вирішувати негайно.


артур 11.01.2015 08:09 IP: 170.207.53.37
есть спецыальная программа в мобильные телефоны которая издает звук который действует на собак сам лично пользуюсь и действует безотказно.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp