Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Із шахти Засядька в Донецьку підняли всіх заблокованих гірників

31 січня 2017 р., 20:22

Шахтарі виявилися заблокованими під землею сьогодні вранці через знеструмлення

Шахта ім.Засядька (Донецьк) за допомогою генератора змогла підняти на поверхню всіх 203 шахтарів, які вранці у вівторок застрягли під землею через пошкодження електропідстанції. Про це написав у facebook голова Незалежної профспілки гірників України Михайло Волинець.

"Всі 203 гірники підняті на поверхню з шахти Засядька. З 14:00 працював генератор, що подав струм на підйомний пристрій, який по 10 осіб піднімав шахтарів", - повідомив він.

Волинець уточнив, що зараз ніхто в шахту не спускається, і тільки кілька людей стежать за рівнем води в шахті і пилогазовим режимом.

Нагадаємо, вранці 31 січня на шахті імені Засядька на окупованій території понад 200 гірників виявилися заблокованими через знеструмлення.

ПАТ "Шахта ім.Засядька" знаходить на непідконтрольній території - це один з найбільших в Україні виробників коксівного вугілля. Засновниками ПАТ є держава в особі ФДМ (володіє 16,04% акцій) і організація орендарів шахти.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp