Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Іршавчани отримали подарунок, який довго чекали (ФОТО)

12 січня 2015 р., 18:06

У тамтешній бібліотеці з’явився твір Дочинця.

В Іршавській районній бібліотеці розповіли про подарунок до новорічних свят від обласної бібліотеки, на який довго чекали місцеві читачі.

 

Іршавчанам представили літературно-художнє видання «Бранець чорного лісу» закарпатця Мирослава Дочинця, версія роману «Вічник» для юнацтва.

До бібліотеки книжка надійшла у трьох екземплярах: один для дорослого абонементу, один для дитячого і один залишається у архіві. У книзі йдеться про незбагненну історію людини, закинутою волею долі в безлюдну пущу Карпат. Про те, як упродовж років виживання у дикій природі із мандрівника, натураліста, мисливця і вояка стає Воїном Українського духу.

- У нас раніше, десь два роки тому була зустріч з автором «Бранця чорного лісу» Мирославом Дочинцем, тоді її допоміг організувати наш земляк, також письменник Василь Кузан. Після цієї зустрічі всі звісно довго чекали на цю книжку, раніше цікавилися, запитували, та у нас на той час був інший його роман «Вічник», але суспільство йде вперед, користувачі дізнаються про новизну через інтернет і вже цікавилися «Бранцем…», але до нашої бібліотеки книга надійшла тільки зараз, - розказала завідувач відділу обслуговування Іршавської районної бібліотеки Олена Кепша. - Книжка дійсно чудова і взагалі, мені здається, що твори цього письменника читаються як на одному подиху.

Окрім зазначеної книги бібліотека презентувала й ішні новинки української та зарубіжної літератури, загалом близько 100 книг.


Лелька 13.01.2015 08:39 IP: 224.76.163.188
Неправильне призвіще автора. Його звати Мирослав Дочинець

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp