Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Безліч закарпатців привітали творче об’єднання "Митець Верховини" з 50-річчям

14 січня 2015 р., 10:31

Так було спокійно в залі Хустської міської галереї при багатолюдді і галасливості.

Напередодні щедрого вечора народне творче об`єднання «Митець Верховини» відзначало своє 50-ти річчя. Масштабна виставка, яку підготували до ювілею справді нагадувала ритуальність Щедрого вечора і радувала глядачів сонячністю, соковитістю і насиченістю. Все, що так притаманне рисам Закарпатської школи мистецтв, чарівному рідному краю, тож зала ущерть переповнювалася відвідувачами та гостями. А вони з`їхалися звідусіль, адже і про об`єднання чути повсюди. Вітання, щедрівки, спогади наповнювали зустріч і дарували відчуття торжества і свята.

Більше шістдесяти митців зараз у об`єднанні і воно не перестає поповнюватися новими іменами. Очолює цей творчий колектив талановитий художник, дизайнер Валерій Дьордяк, який зумів поєднати особисту творчість з організаційною роботою в об`єднанні.

З нагоди ювілею об`єнання видало настінний календар з репродукціями власних робіт на 2015 рік і документальну книгу ''«Митець Верховини» – творчий шлях довжиною у життя''. На святі побувала і виноградівська группа шанувальників мистецтва (Добош Д., Шпак Л., Гал О., Костьо В., Говбан І., Тегзе М., Товт І.)

Валентина Костьо, Виноградівські вогні


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp