Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські рятувальнику привітали колегу з ювілеєм (Фото)

3 вересня 2015 р., 14:27

Він віддав рятувальній службі 29 років свого життя і продовжує працювати

1 вересня виповнилося 50 років начальнику 10-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Хуст Управління ДСНС України у Закарпатській області, полковнику служби цивільного захисту Віктору Щербану.

Народився Віктор Степанович у селі Іза Хустського району. Його батько працював водієм на одному з місцевих підприємств, а мати була диспетчером пожежної частини міста Хуст. Після служби в армії, ще в далекому 1986 році, прийшов працювати вогнеборцем у пожежну частину рідного Хуста. Як кажуть, де родився там і знадобився. Тут і працює по сьогоднішній день, віддавши оперативно-рятувальній службі небагато-немало цілих 29 років! Закінчив Харківський інститут пожежної безпеки МВС України (теперішній Національний університет цивільного захисту України).

З 50-річчям прийшли привітати колегу й рятувальники на чолі з начальником Управління ДСНС України у Закарпатській області Романом Гудаком.

«Ми вдячні за Ваш внесок у справу виховання молоді, багаторічну працю та професійні здобутки за час служби у пожежно-рятувальних лавах. Ваша наполегливість є прикладом для молодих поколінь, а досвід - цінним надбанням для кожного бійця ДСНС. Бажаю Вам міцного здоров’я, довгих років наполегливої праці, щирих друзів, міцної родини та Божого благословення!»- побажав ювіляру Роман Гудак.





У ДСНС України в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp