Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У ніч на Старий Новий Рік у Буштині ледь не згорів будинок

14 січня 2015 р., 12:14

Вогонь охопив гараж, який знаходився на першому поверсі і вже доходив до житлових кімнат.

13 січня о 23:12 до оперативно-рятувальної служби Тячівського району надійшло повідомлення про пожежу в гаражі, що розташований на першому поверсі приватного двоповерхового житлового будинку в смт Буштино. 

Помітив вогонь і подзвонив за номером 101 власник будівлі, який разом із сім’єю вдома святкував Старий Новий рік. Гараж у цей час був порожнім, адже машина господаря знаходилася у дворі. 

Для ліквідації загорання задіяли вогнеборців 8-ї державної пожежно-рятувальної частини та місцевої пожежної команди смт Тересва. 

О 00:22 вони локалізували пожежу, о 00:53 – повністю загасили вогонь. Своїми діями пожежники врятували від знищення сусідні з гаражем кімнати й другий поверх будинку. Імовірно, до загорання призвело коротке замикання електропроводки в гаражі. 

Внаслідок пожежі знищено 25 кв. м гаражного приміщення та майно, що знаходилось всередині. Також пошкоджено частину коридору на першому поверсі. Загиблих та травмованих не було. Завдані пожежею збитки встановлюються. 
У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp