Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Для маленьких берегівчан створюють комфорт (ФОТО)

16 січня 2015 р., 19:10

Міський голова відвідав садок.

Міський голова Берегова здійснив огляд ДНЗ № 16 спільно з заступником міського голови Людмилою Токар та виконавцем робіт Володимиром Гісемом.

 

«Цей дитячий садок – стратегічний об’єкт міської ради, який був закритий на ремонт через вкрай критичний стан у лютому2013 року. Дошкільний заклад знаходиться в густо населеному районі, тому його відкриття є дуже важливим для тамтешнього населення.

Наразі, попри труднощі з фінансуванням, продовжуються роботи з повної реконструкції дитячого садка.

Так, нині вже встановлені нові ворота та огорожа. На дворі робочі вимощують тротуар плиткою, облаштовують клумби та дитячий майданчик.

Усередині будівлі підлогу викладають плиткою, в багатьох приміщеннях зроблений косметичний ремонт. Окрім цього старий дах замінений на новий. Повністю оновлені стіни, які були з великими тріщинами, а подекуди навіть нахилені в сторону, реконструйована опалювальна та водопровідна системи.

На садок та його територію чекає ще багато роботи, адже за планами міської ради цей дошкільний заклад повинен стати взірцем для іншим. Найголовніше у завершенні цього проекту – це оплата тих коштів казначейством, які виділили міський та обласний бюджети насадок», — пише міський голова Золтан Бабяк на своїй публічній сторінці у соціальній мережі Фейсбук.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp