Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Оргкомітет "Червеного вина" передав 50 тисяч гривень військовим

19 січня 2015 р., 08:57

Ще 100 тисяч зароблених на фестивалі планують виділити на потреби сімей військовослужбовців, які перебувают у зоні АТО

Завершено ХХ-ий ювілейний фестиваль-конкурс «Червене вино – 2015». Фінансова частина забезпечення проведення фестивалю передбачала залишок коштів направити на потреби учасникам АТО.

Про це повідомляє оргкомітет заходу.

Після проведення розрахунків по організації та забезпеченню культурно-мистецької програми, електропостачання наметів, роботи біотуалетів, прибирання та вивозу сміття, охорони, проведення ІІІ-ї Міжнародної конференції «Вино – важливий елемент гостинності, міжнародної співпраці та розвитку туризму», придбання призів для переможців та учасників фестивалю–конкурсу, виготовлення та поширення інформаційно-промоційних матеріалів, сплати податків оргкомітет прийняв рішення залишок коштів у сумі 50 тис. гривень передати для потреб учасників АТО, а на наступній сесії очікується прийняття рішення про виділення 100 тис.грн. із коштів, які поступили від учасників фестивалю-конкурсу, на підтримку сімей учасників АТО м.Мукачева.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp