Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Мукачівщині за 10 днів мобілізують 195 чоловіків (ДОКУМЕНТ)

21 січня 2015 р., 18:35

Щоб зібрати таку кількість, роздали тисячі повісток, адже на кожні десять приходить лише одна людина

Сьогодні у великій залі Мукачівського міськвиконкому відбулась нарада з питань четвертої хвилі мобілізації. У засіданні взяли участь керівники підприємств та громадських організацій міста. Очолили нараду перший заступник Мукачівського міського голови Ернест Нусер та військовий комісар Мукачівського об’єднаного міського військового комісаріату Ігор Гусєв, - повідомляє Панорама Мукачева.

Головний військком міста розповів, що за перші десять днів від старту четвертої хвилі мобілізації планують мобілізувати близько 195 осіб. Вони проходитимуть навчання та вишколи у навчальних центрах у Києві, Львові та “Десні” .

“Процес мобілізації завжди тяжкий. На території Мукачівського району вже роздано тисячі повісток. І на кожні десять приходить лише одна людина. І у багатьох з мобілізованих є то хвороби, то сімейні обставини. І повістка – це поки лише проходження медкомісії”, – мовив Ігор Гусєв.

Його заступник, Андрій Фуцур відзначив, що наступна хвиля мобілізації необхідна для того, щоб замінити бійців, які виснажені як фізично, так і психологічно. Тому необхідний і кадровий військовий резерв.

Також військовий повідомив, що на ротацію чекають близько 320-ти бійців АТО, які призвані з Мукачівщини.

Наказ військового комісара Мукачівського об’єднаного міського військового комісаріату: 

{g}


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp