Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В понеділок, після виборів, мобілізовані закарпатці мають бути у військових частинах

21 травня 2014 р., 12:34

В області місця їх дислокації – Ужгород, Мукачево і Виноградово.

На території Закарпаття продовжена часткова мобілізація відповідно до указу т.в.о. Президента Олександра Турчинова від 6 травня. Зокрема поставлено завдання щодо доукомплектування до штату воєнного часу закарпатської 128 окремої гірсько-піхотної бригади. В зв’язку з тим зараз іде оповіщення військовозобов’язаних, тих, які будуть призвані по частковій мобілізації, до цієї бригади. Із наступного понеділка, з 26 травня, військовозобов’язані будуть поставлені до військових частин, у міста Ужгород, Мукачево і Виноградово. 

Про це в ексклюзивному інтерв’ю «Часу Закарпаття» розповів військком Закарпатської області полковник Іван Васильцюн. Він також уточнив, що після того, як частини укомплектуються, на полігонах буде проведено бойове злагодження – відновлення навичок, отриманих під час проходження військової служби. Після завершення цього бойового злагодження вони перебуватимуть у пунктах постійної дислокації у військових частинах в готовності до виконання завдань. Якими будуть завдання – наразі невідомо. 

«Наказ, яку частину і куди слід передислокувати в разі необхідності, буде визначено директивою Начальника Генштабу. Якщо взяти досвід часткової мобілізації, яка відбулася з 17 березня по 2 травня, то деякі частини вибули до виконання завдань за призначенням у Східні і Південні регіони України, а деякі залишилися в пунктах постійної дислокації в містах, де комплектувалися» - уточнив полковник Васильцюн.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp