Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Солонтай сказав, чи чекати закінчення війни у 2015-му

23 січня 2015 р., 13:57

Ужгородець Олександр Солонтай пояснив, що ми відтермінували можливість визволення Донецька та всього Донбасу, покинувши аеропотр

Донецький аеропорт був хорошим плацдармом для звільнення міста і з його втратою вмирають останні надії на звільнення Донецька у найближчий час.

Про таке в ефірі "5 каналу" заявив експерт Інституту політичної освіти Олександр Солонтай.

"Це був хороший плацдарм для звільнення міста. І з тим, що вмирає історія з Донецьким аеропортом, кінцево вмирають надії всіх, хто все ж таки сподівався на те, що відбудеться звільнення Донецька. Зараз ми розуміємо, що в найближчий час, протягом зими, ми Донецьк в українській території впливу не побачимо і ми розуміємо, що звільнення Донбасу в найближчий час не відбудеться", – зазначив пан Солонтай.

"Якщо казати на довшу перспективу, виходить так, що війна в 2015 році не завершиться. До того часу, поки ми будемо слабші ніж Росія, Росія буде на нас нападати і її мета – зробити так, щоб ми і не піднялися, випити з української економіки кров, і до того часу, поки це буде фактором, вони будуть застосовувати війну", – наголосив він.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp