Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Берегові можна провалитися крізь землю

24 січня 2015 р., 10:00

Там всіх "на вуха" поставила яма на одній з вулиць

21 січня стався провал проїзної частини вул. Пляжна (12 кв./м.) поруч із залізодорожнім переїздом вул. Б Хмельницького.

Начальник управління міського господарства та благоустрою Сергій Терпай викликав зацікавлені служби, які мають підземні комунікації. Але не проходять комунікації ні Берегівської філії «Закарпатгаз», ні Берегівського РЕМ-у «Закарпатобленерго», ні мережі ТОВ «Водоканал Карпатвіз».

Міський голова доручив начальнику управління міського господарства і благоустрою Сергію Терпай повідомити керівництво Берегівської станції Львівської залізниці, щоб обстежили об’єкт. Провалина розміром 3×4 м, глибиною близько5 м. схожа на резервуар з фахово обробленими стінами. У зв’язку з тим, що з дна просочується рідина схожа на нафтопродукт, на вказівку міського голови на об’єкт виїжджав головний санітарний лікар Берегівщини Ігор Цар. Провалину тимчасово огороджено для подальшого обстеження.

«Один старожил міста, колишній працівник водоканалу, повідомив, що у 60-70-ті роки з рейок залізної дороги зійшов вантажний потяг і частково прорвав ливневу каналізацію. Тоді за кошти залізниці проводились відновлювальні роботи комунікації. Це залізо-бетонний трубопровід ДУ-1000 мм., який був прокладений за часів Чехословаччини під час будівництва тютюново-ферментаційного заводу та заводу з оброблення шкіри паралельно нитки залізної дороги до каналу Верке. Але тут глибина залягання не відповідає глибині «резервуару».

Якшо хтось має інформацію про «знахідку» по вул. Пляжній будемо раді якщо поділитесь з нами пишіть або телефонуйте (03141)2-34-40», — повідомляють у ТОВ «Водоканал Карпатвіз».


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp