Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Нардепи-закарпатці завтра мають бути в Києві, щоб у разі потреби голосувати за воєнні рішення

24 січня 2015 р., 21:33

Все вища ймовірність того, що на екстреному засіданні РНБО завтра буде ухвалено дуже серйозні рішення -- аж до введення воєнного стану

Україна упритул наблизилася до офіційного оголошення війни з Росією. Завтра може бути прийняте навіть рішення про введення воєнного стану. Спочатку у неділю відбудеться екстрене засідання РНБО, а згодом, якщо буде потреба, збереться позачергове пленарне засідання Верховної Ради, на якому депутати, найімовірніше, будуть приймати "невідкладні рішення".

Так, як повідомляє Українська Правда, завтра, 25 січня всі народні депутати України мають прибути у Київ у зв’язку з підготовкою позачергового пленарного засідання. Про це заявив спікер ВР Володимир Гройсман.

За словами Гройсмана, він доручив апарату Верховної Ради "скликати усіх народних депутатів на їхні робочі місця".

"Прошу депутатів бути готовими до проведення позачергового засідання Верховної Ради за результатами завтрашнього засідання РНБО (25 січня). Ми маємо бути готові діяти і приймати необхідні невідкладні рішення", - наголосив він.

"Все, що роблять зараз терористи, - це звірство, яке має бути негайно зупинене", - заявив спікер ВР.

Як відомо, раніше президент Петро Порошенко заявив, що на 25 січня скликає екстрене засідання РНБО у зв'язку з подіями у Маріуполі. А наприкінці минулого року, 29 грудня, Президент України Петро Порошенко наголосив, що воєнний стан в Україні буде оголошено, як тільки будуть знову розв’язані військові дії.

Час Закарпаття

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp