Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як закарпатці військову справу опановують (ФОТО)

1 квітня 2014 р., 11:11

Вже третій тиждень Закарпатський обласний військовий комісаріат опікується навчанням краян, які виявили бажання стати на захист Вітчизни.

{Pg}За цей час заняття з основ поводження зі зброєю відвідало більше ста п’ятдесяти осіб. Як розповів заступник військового комісара по роботі з особовим складом підполковник Петро Марко основним акцентом таких заходів є надання та поновлення теоретичних знань з вогневої підготовки. 

Вироблення алгоритму дій на вогневих рубежах та напрацювання практичного досвіду з використання стрілецької зброї, що є на озброєнні механізованих підрозділів Українського війська. - У зв’язку зі складною ситуацію на східних кордонах держави, що склалася після 17 березня, було прийнято рішення про залучення до таких занять в якості інструкторів офіцерів запасу, які мають багатий досвід роботи з особовим складом у військах. 

Це дало можливість ефективно організувати навчальний процес та швидко увести в стрій добровольців. На сьогоднішній день вони вже добре засвоїли теоретичний розділ, освоїлися в групах та готові до польової фази подальшого воєнного вишколу, зазначив він. 

Варто додати, що такі навчання особливо припали до душі юнакам, які не проходили військову службу, але виявили бажання опанувати ази військового вишколу на тлі агресії з боку РФ. Окрім таких занять, в області продовжується виконання заходів згідно з розпорядженням голови Закарпатської ОДА Валерія Лунченка "Про вжиття на території області особливих заходів цивільного захисту". 
Підполковник Віталій Іванов.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp