Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Волонтери повернулися зі Сходу, віддавши дітям і бійцям необхідне, і знову за роботу -- шукають дерев’яні колоди для укріплення бліндажів

29 січня 2015 р., 08:43

Загалом небайдужі тячівці відвезли 12 тонн допомоги на Донбас

Берци, ковдри, подушки, печі-буржуйки, харчі, питну воду, засоби гігієни, маскувальні сітки, балаклави, медикаменти, еластичні бинти та багато інших потрібних речей передали військовим під Дебальцево тячівські волонтери. А землякам з Тячівщини – ще й адресні посилки від рідних. Про це повідомляє місцевий сайт tyachiv.com.ua.

За інформацією сайту благодійний фонд «Горгани» відправив на схід близько 12 тонн допомоги. В основному, це були подарунки для дітей міста Артемівськ на Донеччині. Крім того, везли ще й понад 3 тонни допомоги для військових, яку зібрали небайдужі мешканці Тячівщини. Матеріальні витрати, пов’язані з організацією поїздки, узяв на себе народний депутат України Василь Петьовка.

Супроводжував гуманітарний вантаж керівник тячівського волонтерського центру Богдан Колодницький.

«Подорож зоною АТО була небезпечною і ризикованою, адже під Дебальцевим ми потрапили під інтенсивний обстріл «Градами». Щоб виїхати з пекла передової, довелось кілька днів перечекати», – ділиться враженнями волонтер.

Однак, незважаючи на ризик, усю допомогу передали до пунктів призначення. Передусім, навідались до Слов’янських дитбудинків, куди передали теплі дитячі речі. Частину вантажу – ковдри, продукти харчування, воду, печі-буржуйки, маскувальні сітки, медикаменти, тощо –доставили на блок-пости Нацгвардії та Збройних Сил у Слов’янську.

Після того, як розвантажили дитячі подарунки в Артемівську, вирушили до «гарячих точок» першої лінії оборони – Дебальцева, де героїчно тримають оборону військові Закарпатської 128-ї окремої гірсько-піхотної бригади, та блок-постів «Хрести» і «Балу».

Повернувшись додому, волонтери благодійного фонду «Горгани» беруться за виконання нових замовлень з фронту: терміново шукають дерев’яні колоди для укріплення бліндажів, які вкрай необхідні бійцям.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp