Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті активісти завзято допомагають міліції

2 лютого 2015 р., 13:08

Під час масових заходів

Забезпечення правопорядку на всіх масових заходах сіл Ракошино, Кайданово, Бенедиківці, Чопівці, Домбоки та Руське, попередження та виявлення фактів насильства у сім`ях, виявлення нетверезих водіїв, п`яних бешкетників - це далеко не повний список роботи громадського формування при сільській раді с.РакошиноМукачівського району.

Днями в с.Ракошино Мукачівського району відбулися громадські збори, на яких було підбито підсумки минулорічної співпраці між владою, громадськими формуваннями та правоохоронцями та окреслені перспективи на 2015 рік.

Нині ракошинське громадське формування налічує більше 20 членів, з яких 6 – громадські помічники дільничних інспекторів міліції.

Головне завдання громадського формування – це забезпечення спокою на території сіл, попередження крадіжок майна, особливо в дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладах, церквах тощо.

До громадського формування увійшли люди, які виявили бажання допомагати працівникам міліції в охороні громадського порядку на території своїх населених пунктів.

За минулий рік, окрім забезпечення порядку на всіх масових заходах, релігійних та інших святах, футбольних матчах, працівники формування викрили та припинили 9 правопорушень. Разом з дільничним притягнули до адміністративної відповідальності 5 осіб за появу у громадському місці в п`яному вигляді, 7 - за паління у громадських місцях, одного - за насильство в сім`ї. Також під час патрулювання вулицями села активісти виявили нетверезого водія за кермом і разом із працівниками ДАІ притягнули винного до відповідальності.

Як розповідає Сергій Мартин, один із найактивніших учасниківракошинського формування, окрім ініціативи і прагнення працювали для своїх односельчан, вони стикаються з багатьма проблемами. Основана – відсутність коштів на придбання палива для автотранспорту, канцтоварів, екіпірування учасників та ін.

Однак, попри всі проблеми, разом із старшим дільничним Мукачівського міськвідділу міліції Юрієм Довгомелею вони досягнули немало. Адже забезпечення громадського спокою й безпеки громадян – це спільна справа правоохоронців і громадськості.

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp