Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

План відмобілізування на Закарпатті виконано на 20%

3 лютого 2015 р., 11:21

На заробітки виїхало біля 85 % військовозобов’язаних закарпатців за кордон

Сьогодні на брифінгу в Ужгороді військовий комісар Закарпаття Іван Васильцюн підтвердив, що закарпатці ухиляються від мобілізації. Найкраще план мобілізації виконано в Мукачівському районі – тут справилися на 28% від плану. «Дуже велика кількість людей виїхало на заробітки. Практично 85 % виїхало» -- заявив Васильцюн.

«Багато хто думав, що 30 січня закінчиться вручення повісток. Так не буде. 4 хвиля мобілізації триватиме до квітня і у всіх військоматах іде виписка повісток на повторне оповіщення, -- каже Іван Васильцюн. -- Основна загрузка зараз ляже на ті райони, де є підприємства які працюють, і будемо вручати повістки за місцем роботи і викликати їх у воєнкомат».

Також Іван Васильцюн розповів, що формується реєстр тих, хто ухилився і йде перевірка, де ті люди зараз. Воєнком додав, що вже 1861 особа передана УМВС для розшуку. Органами УМВС порушено 9 кримінальних справ по ухилянтам.



Час Закарпаття

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp