Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Пожежа на Хустщині виникла через несправну електромережу

3 лютого 2015 р., 15:54

Це одна із ймовірних версій

2 лютого у надвірній споруді приватного дворогосподарства в с. Горінчево Хустського району виникла пожежа. Власник обійстя на той час був вдома, аж раптом, помітив у вікно вогонь, який охопив хлів із тваринами. Господар не розгубився, й о 16:14 подзвонив до служби порятунку та не гаючи часу, вивів худобу з палаючої споруди. 

Для ліквідації загорання задіяли вогнеборців із 10-ї державної пожежно-рятувальної частини. О 17:00 їм вдалося локалізувати пожежу й о 17:30 – повністю її загасити. 

Бійці ДСНС не дали вогню поширитися далі й таким чином врятували від знищення будівлю літньої кухні, розташованої за 3 метри від осередку загорання. На щастя, під час пожежі обійшлося без травмованих і загиблих. 

Остаточну причину появи вогню наразі з’ясовують правоохоронні органи. Серед імовірних версій – коротке замикання електропроводки у хліві. Завдані стихією збитки встановлюються, адже полум’я знищило 60 кв. м. покрівлі надвірної споруди й 1 тонну сіна. Крім цього, внаслідок пожежі частково пошкоджено перекриття сараю. 
У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp