Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Хуст: У школі лунають пісні Кузьми

4 лютого 2015 р., 19:30

Андрія Кузьменка, який трагічно загинув у ДТП 2 лютого, сьогодні вшаовують юні прихильники з Хуста.

Протягом двох днів у одній із шкіл Хуста на перервах звучать хіти гурту Скрябін: "Старі фотографії", "Люди, як кораблі", "Місця щасливих людей" та інші.

Таким чином школярі міста над Тисою вшановують пам`ять відомого українського музиканта Андрія Кузьменка.

- Нас глибоко сколихнула трагічна смерть Кузьми Скрябіна, який був улюбленим співаком багатьох із нас. Окрім того, він шанував Батьківщину як справжній патріот. Наразі неможливо собі уявити нові треки від Скрябіна без Андрія Кузьменка, якого, на жаль, більше з нами немає. Та він буде жити вічно у своїх роботах і нашій пам`яті, - поділився думками один із шанувальників творчості музиканта, одинадцятикласник Ігор Вовчук.

Учні на великій перерві вшанували пам`ять талановитого українського співака хвилиною мовчання і запаленням поминальних лампадок біля його портретів.

- Ініціаторами сьогоднішньої акції виступили, власне, самі учні. Їхню ідею підтримало керівництво школи, зокрема заступник директора з виховної роботи Наталія Грига. До акції долучилися як школярі старшої ланки, так і молодші учні. Ми скорбимо спільно з нашими вихованцями, адже за час своєї творчої діяльності Андрій Кузьменко змінив ставлення до української музики, а також своїми піснями подарував мільйонам людей радість та натхнення, - розповіла "Голосу Карпат" педагог-організатор Хустської спеціалізованої школи I-III ст. №3 Тетяна Ковач.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp