Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Дружина бійця із Закарпаття, від якого вкрали гроші на лікування, помилилася з паролем

6 лютого 2015 р., 08:40

Це одна з версій служби безпеки ПриватБанку. 27 січня з рахунку бійця зникло 200 тисяч гривень, які збирали на лікування.

Раніше про це повідомляв на своїй сторінці у мережі "Фейсбук" Олег Любімов Наразі ж з’явилися подробиці цієї їсторі: Співробітники Дзержинського районного відділу міліції розслідують викрадення невідомими 0,2 млн гривень, зібраних для реабілітації в США, з рахунку пораненого під Дебальцевим (Донецька область) бійця 128-ї окремої гірничо-піхотної бригади в Харкові. Про це Українським Новинам повідомив начальник відділу зв'язків із громадськістю Головного управління Міністерства внутрішніх справ у Харківській області Наталія Захарова.

З її слів, із заявою про викрадення грошей з рахунку в міліцію звернулися представники служби безпеки "Приватбанку", у якому був відкритий рахунок.

Зі слів дружини пораненого бійця, їй раптово прийшло повідомлення, що картка "Приватбанку", на яку надходили зібрані кошти, заблокована.

Жінка повідомила журналістам, що вночі 27 січня з картки за кілька годин було зроблено кілька переказів по 10-13 тис. гривень на іншу картку, загальна сума вкрадених грошей - 200 тис. гривень.

На думку служби безпеки Приватбанку, певним чином жінка сама припустилася помилки, коли почала використовувати як пін-код картки рік народження чоловіка, що обчислюється легко.

Міліціонери, які займаються розслідуванням цього шахрайства, не розголошують відомостей про перебіг розслідування.

Зі слів завідувача опіковим відділенням Харківської міської клінічної лікарні швидкої й невідкладної медичної допомоги імені професора А. І. Мєщанінова Аслана Цогоєва, боєць надійшов у відділення після вибуху з опіками четвертого ступеня й ураженням більш як 40% тіла.

Зараз лікувальний процес уже завершено і почато процес реабілітації.

"У нас цей процес триватиме 2-3 тижні, надалі - він поїде на реабілітацію", - повідомив Цогоєв журналістам.

Подальшу реабілітацію поранений повинен проходити в США, для цього небайдужі люди зібрали близько 1 млн гривень, які перебували на його рахунку.

Початок реабілітації пораненого в США намічено на 20 лютого.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp