Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Укрпошта" та Водоканал посварилися

6 лютого 2015 р., 14:42

З 1 березня договір про співпрацю буде розірваний

Комунальне підприємство «Водоканал м.Ужгорода» повідомляє, що Закарпатська філія ДП УППЗ «Укрпошта», починаючи з 01 березня 2015 року, розірвала договір з КП «Водоканал м. Ужгорода» щодо прийому платежів за комунальні послуги на безоплатній для населення основі.

Вона вимагає від комунального підприємства отримання плати за проведення платежів. З огляду на те, що така послуга не включена до тарифу на водопостачання та водовідведення, такі витрати категорично заборонені КП «Водоканал м.Ужгорода» Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.

Звертаємо Вашу увагу на те, що Закарпатське відділення Державного ощадного банку України та відділення ПАТ «Приватбанк» приймають платежі від населення на безоплатній основі. Окрім цього, підприємство попереджає, що не несе відповідальності за те, що платежі, здійснені мешканцями у поштових відділеннях, можуть бути зараховані із затримкою на їх особові рахунки, що може призвести до непорозуміння між підприємством та споживачами.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp