Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У іршавчан своя війна (ВІДЕО)

6 лютого 2015 р., 18:08

Там сусіди судяться вже внрячи збережуть гарні стосунки.

Добросусідством життя трьох сімей на вулиці Шевченка в Іршаві не назвеш. Вже кілька років поспіль вони вирішують свої проблеми у судових залах - земельні спори, розміщення прибудов тощо.

На перший погляд, здавалося б, сім'я Феєр як позивач відстоює свої інтереси. Їх сусіди по обидві сторони кажуть, що з ними судяться за що і така судова тяганина за чотири роки їх настільки вимотала, що взагалі може дійти до самосуду.

У свою чергу «Голос Карпат» не збирається бути суддею у суперечці між сусідами і ставати на чиюсь сторону. Кожен має право домагатися справедливості. Ясно одне - відносини між людьми настільки зіпсовані, що ситуація «по-сусідськи» навряд чи роз'ясненнями завершиться. До того ж, крім сусідів, родина судиться і між собою.

У тривалому непорозумінні сторони звинувачують місцеву владу та правоохоронні структури, які, на їхню думку, повинні були б поставити крапку в цій історії. Хоча не можна виключати і моральний аспект цієї справи, коли сусіди могли б хоча б спробувати домовитися без судів і взаємних звинувачень. Зрештою - це не просто сусіди, а ще й сім'я.

Ми надаємо можливість всім сторонам висловити свою позицію.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp