Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Підтримай країну – задекларуй дохід вчасно!

9 лютого 2015 р., 22:01

Якщо не маєте часу, декларуйте он-лайн

Ужгородська ОДПІ ГУ Міндоходів у Закарпатській області звертається до сумлінних платників податків із проханням відповідально поставитись до декларування власних доходів, адже ситуація в країні вимагає стабільності надходжень до скарбниці.

Нагадаємо, що з початку року розпочалася кампанія декларування доходів громадян, отриманих протягом 2014 року. Таким чином, громадяни, які отримали доходи, що підлягають оподаткуванню повинні подати до податкової інспекції за своїм місцем реєстрації декларацію про майновий стан і доходи.

Кампанія декларування триває до 1 травня 2015 року. Тому платники податку, які згідно з розділом ІV Податкового кодексу України зобов’язані подавати декларацію про майновий стан і доходи, повинні виконати свій громадянський обов’язок.

Громадяни, котрі бажають задекларувати свої доходи можуть отримати допомогу фахівців при їх заповненні в Центрі обслуговування платників Ужгородської ОДПІ. Окрім цього, громадяни, які віддають перевагу інформаційним технологіям мають змогу відправити декларацію про свої доходи в електронному вигляді. Для цього на веб-порталі Територіальних органів ДФС у Закарпатській області діє сучасний сервіс «Декларування он-лайн». Цей сервіс надає змогу заповнити декларацію про майновий стан і доходи, яку подають до податкових органів фізичні особи – підприємці та громадяни. Заповнена декларація та додатки зберігаються у файл для направлення до податкового органу або друку.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp