Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгород: Кохання шукали у бібліотеці (ФОТО)

14 лютого 2015 р., 19:32

Саме там і відбувся ексклюзивний проект для срдець, які прагнуть любові.

Напередодні Дня всіх закоханих у Закарпатській обласній бібліотеці відбулись «Закарпатські позералки» - ексклюзивний проект для тих, хто хоче знайти своє кохання.

 

Акція проходила в рамках проекту «Майбутнє варто планувати» за підтримки ГО БФ «Центр громадських ініціатив».

Читальний зал обласної бібліотеки був заповнений вщент. Бажаючих взяти участь у експрес-побаченнях також не бракувало, але тільки сімом хлопцям та дівчатам пощастило це зробити. На спілкування вони мали всього п’ять хвилин, після котрих, за правилами заходу, вони мали помінятись співрозмовниками. Для оцінки партнера учасники мали картки, в котрих зазначали, чого вони чекають від подальшого спілкування: дружби, кохання чи лише приятелювання.

«Від сьогоднішнього заходу я чекаю нових знайомств, та, звичайно, нових почуттів», - розповів учасник акції Юрій.

До слова, хлопець вірить у любов з першого погляду та вважає, що ідеальну дівчину треба шукати на спортивних заходах та під час навчання у ВУЗі.

Учасниця експрес побачень Іванна також очікує нових знайомств.

«Це дуже оригінальний спосіб познайомитись та зав’язати якісь відносини. Також це чудова можливість весело провести час», - сказала дівчина.

Для цікавого проведення вечору були створені всі умови: на учасників чекали не лише швидкі побачення, а й цікаві тести про стосунки та психологія сексуальності від Наталії Братасюк. Також присутнім показали фільми про статеве виховання. Обговорили на вечорі і фізичні статеві стосунки, сучасну контрацепцію, захист статевого здоров’я. Бібліотекарі підготували відповідну літературу, з якою молодь мала можливість ознайомитись безпосередньо під час акції.

Родзинкою вечору стала поетична вистава від Марічки Черничко. Не обійшлося і без солодощів та напоїв. Особливу музичну атмосферу створювали виноградівець Роберт Тіводор та гурт "Триставісім".


Вася 14.02.2015 21:38 IP: 36.206.53.37
На другій фото з кліпсою у вусі в бібліотеці знайшов майже чоловіче кохання даяку канчіту

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp