Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Іршавщині рукостискання молодиків закінчилося бійкою

1 квітня 2014 р., 09:42

До Іршавського райвідділу міліції звернувся 25-річний Іван, мешканець с. Імстичево.

Заявник повідомив про те, що в селі Великий Раковець йому спричинив тілесні ушкодження знайомий. Потерпілий приїхав до друзів у село Великий Раковець. У центрі села біля сільського магазину він зустрів своїх знайомих, з якими вирішив трохи відпочити у місцевому кафе-барі. 

Після цього хлопці вийшли на вулицю, де продовжували спілкуватись. В цей час до них під′їхала автівка, з якої вийшов 23-річний місцевий житель Андрій. Він вийшов із автомобіля, підійшов до хлопців і почав з ними вітатись рукостисканням. 

До Івана підійшов в останню чергу, так як між ними була колись сварка. Проте Іван так сильно потиснув Андрієві руку, що той відчув біль і зробив зауваження, що тиснути руку потрібно слабше. Івана таке зауваження обурило, і він почав висловлюватись на адресу Андрія нецензурними словами та розмахувати руками. Андрій, щоб з′ясувати стосунки, відкликав Івана у сторону і там наніс йому рукою кілька ударів в область голови. Іван не втримався на ногах і впав на коліна на землю. 

Тоді Андрій вдарив ще й в область потилиці. Далі сів до автомобіля і поїхав. Прийшовши до тями, Іван про даний випадок повідомив в міліцію. Даний факт правоохоронцями було задокументовано, а потерпілому запропоновано пройти судмедекспертизу. 

Як прокоментував цю подію перший заступник начальника Іршавського райвідділу підполковник міліції Мирон Черничко, між цими чоловіками вже давно тривають неприязні стосунки, а рукостискання стало тільки приводом для чергової сварки. Дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.125 Кримінального кодексу України (умисне легке тілесне ушкодження), яке тягне за собою покарання у вигляді штрафу до п′ятдесяти неоподаткованих мінімумів доходів громадян, громадські роботи на строк до двохсот годин, або виправні роботи на строк до одного року. 
Віта Горзов, Іршавський РВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp