Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Молодий закарпатець ледь не загинув, рятуючи від вогню надвірну споруду

17 лютого 2015 р., 14:52

Стан потерпілого медики оцінюють як середній, але важкий

У ніч на 17 лютого в с. Ганичі Тячівського району виникла пожежа у надвірній споруді на території приватного дворогосподарства. Полум’я, яке охопило сіно у будівлі, побачили сусіди власників обійстя. Вони розбудили господарів, які в цей час спали вдома, та о 01:04 повідомили про подію до оперативно-рятувальної служби. 

На боротьбу з вогнем виїхали бійці державного пожежно-рятувального поста смт Дубове. Ще до їхнього прибуття на місце події збіглися мешканці прилеглих будинків і почали самостійно гасити полум’я. Справу продовжили вогнеборці, які о 01:33 локалізували загорання й о 01:47 – ліквідували його. Під час пожежі отруївся чадним газом 21-річний племінник господаря, який брав активну участь у приборкуванні стихії. Хлопця госпіталізували до відділення терапії Тячівської районної лікарні. Медики наразі оцінюють його стан як середньої важкості. 

Остаточну причину появи вогню наразі встановлюють правоохоронці. Імовірно, до загорання призвело коротке замикання електропроводки у надвірній споруді. Внаслідок пожежі вогонь знищив 1 тонну сіна, а також пошкодив 20 кв. м. крівлі, дерев’яне перекриття і стіни споруди. Завдані збитки встановлюються. 
У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp