Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті буде школа молодят

18 лютого 2015 р., 14:49

Її презентують у краї вже завтра, 19 лютого

19 лютого 2015 року о 18.00 у приміщенні конференц-залу готелю «Гостинний двір» (м.Ужгород, вул.Верховинська, 36) відбудеться презентація «Закарпатської Школи Молодят». Дата вибрана спеціально після дня закоханих і приурочена до 15-ї річниці з дня створення ГО «Асоціація Молодіжних Ініціатив Краю» та ПР-агенції «Забава».

Вхід вільний.

Ми запрошуємо на презентацію «Закарпатської Школи Молодят» всіх бажаючих: хлопців, дівчат, пари, які уже планують одружитись та тих, хто ще вагається.

Доповідачі на презентації: Ренжин Петро та Оксана Бурч.

Гостей чекають: кава, цікаві вікторини, конкурси та лотерея.

Довідки за телефонами: 050-558-67-67 та 050-141-83-57

Закарпатська Школа Молодят – це:
- неординарне поєднання навчання та забави

- можливість організувати весілля оригінально і по-своєму

- шанс уникнути типових помилок в організації весілля

- уміння зменшити витрати за рахунок розумної організації

- креативні поради від фахівців у сфері надання весільних послуг

- знайомство з новими тенденціями у сфері весільних послуг

- консультації психологів, що до уникнення конфліктних ситуацій під час підготовки свята

- навчання молодих батьків, як організовувати дозвілля та свята для дитини

Весілля буває один раз в житті, саме тому цей день стає таким особливим для молодят. Кожна пара прагне , що цей день був найкрасивіший, найвишуканіший, особливий і незабутній. Адже він є першим днем подружнього життя, він задає тон і ритм для усього подальшого часу, який молодята проведуть разом. Тому кожна пара мріє бачити своє свято організованим ідеальним.

Саме тому, ПР-агенція «ЗАБАВА», враховуючи 15-ти річний досвід організації святкових заходів і будучи найстаршою з усіх агенцій, що існує на Закарпатті, вирішила підсумувати весь досвід і організувати «Закарпатську Школу Молодят», яка навчить молодих людей правильно спланувати весілля, підкаже, на що звернути увагу при підготовці, познайомить з провідними фахівцями весільного бізнесу, проведе майстер-класи, розкаже про новинки і тенденції весільної моди.

Головною метою школи є навчити молодят стильно і без особливих фінансових та фізичних витрат організувати своє весілля. Тренерами школи запрошено фахівців з весільного бізнесу, які будуть вчити як легко та якісно використати знання, розкажуть про останні весільні тренди, допоможуть зорієнтуватися у виборі власного стилю та зуміють донести корисну та нову інформацію.

Відмінною особливістю Закарпатської школи молодят буде те, що тренінги будуть відбуватися у вигляді ролевих шоу, де будуть обговорюватись основні помилки, типові казуси та форс-машори під час організації весілля, а також приклади різних варіантів для театралізованого ведення свята, зі своїм тамадою, музиками та забавами, переплетеними з подачею важливої для молодят інформації.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp