Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Корисний урок: У Берегові ліцеїстам розповіли, як поводитися у разі виникнення надзвичайних ситуацій (ФОТО)

18 лютого 2015 р., 16:11

Рятувальники застерегли, розповіли та порадили учням, як поводитися у важкі часи...

У Берегові представники міськрайонного відділу ДСНС «озброїли» місцеву молодь інформацією щодо правил поведінки під час виникнення надзвичайних ситуацій різного характеру. 17 лютого рятувальники навідалися до Берегівського професійного ліцею сфери послуг і прочитали перед його студентами лекцію з питань цивільного захисту.

 

Як діяти за сигналом оповіщення «Увага всім»? Що таке евакуація, захисні споруди та пристосовані укриття? Як діяти у разі обстрілів, повітряних атак та в умовах терористичного акту?

Що слід робити при виявленні вибухонебезпечних предметів? Відповіді на ці та інші запитання учасники тренінгу отримали від берегівських рятувальників під час лекції в ліцеї. Виступ був побудований у формі живої бесіди з молоддю, що дозволило у такий невимушений спосіб залучити до обговорення слухачів і разом знаходити правильні шляхи розв’язання штучно змодельованих проблемних ситуацій.

Прослухана інформація не залишила вихованців ліцею байдужими, адже кожен із них усвідомлює, що сьогодні як ніколи необхідно знати основні правила безпеки у надзвичайних ситуаціях.

У ДСНС України у Закарпатській області








Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp