Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Берегівські надзвичайники гасили ліси (ФОТО)

18 квітня 2014 р., 19:56

Напевно одним з найбільших багатств, яким наділена наша Україна, є ліс.



Справді, в лісі ми зустрічаємо різнобарвність рослин, дерев, тварин та комах. Для людини ліс це не тільки необхідні ресурси у вигляді деревини, ягід, горіхів, грибів тощо, а й місце відпочинку, де черпається енергія, необхідна для праці й відпочинку. 

Проте, під час відпочинку іноді виникають ситуації, коли необережність людей чи порушення загальноприйнятих правил пожежної безпеки призводять до лісових пожеж. 

І тоді до роботи доводиться братись вогнеборцям ДСНС. З огляду на це, та з метою вдосконалення практичних навичок особового складу ДСНС та лісового господарства на Берегівщині проведені тактичні навчання щодо запобігання і реагування на надзвичайні ситуації техногенного і природного характеру, пов'язаних з лісовими пожежами та їх наслідками. 

Так, 15 квітня свою готовність до реагування на пожежі в лісових масивах області відпрацювали співробітники Берегівського міськрайонного відділу У ДСНС спільно з працівниками ДП «Берегівське лісове господарство». В ході навчань, що проводились у лісовому масиві Боржавського лісництва, був практично відпрацьований мобілізаційний План залучення сил та засобів під час гасіння лісових пожеж, а також основні методи гасіння лісових пожеж; взаємодія лісової охорони, місцевого населення та підрозділів ДСНС. 

Проведення таких навчань є дуже корисним, адже під час них рятувальники та лісники відпрацьовують спільні дії та перевіряють оперативну готовність особового складу та пожежно-рятувальної техніки підрозділів ДСНС до дій у випадку виникнення пожеж в екосистемах краю.

beregszasz.com.ua
Берегівський міськрайонний відділ Управління ДСНСУкраїни в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp