Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Рідні військових зі 128 бригади мітингують (ФОТО)

20 лютого 2015 р., 13:41

А також планують звертатися до керівництва держави щодо ротації бійців

Сьогодні у центрі Мукачева рідні бійців 128-ї бригади вийшли на мітинг та готують звернення до керівництва держави з приводу залучення бійців до виконання бойових завдань у зоні АТО, які нещодавно вийшли з Дебальцевого та тих, що несли службу під Артемівськом.

 

Стихійний мітинг налічував близько 50 осію, основна частина з яких - рідні та близькі бійців 128-ї бригади.

До мітингувальників вийшов і мер міста Мукачева Золтан Ленд'єл та вислухав думки закарпатців, а також пообіцяв допомогти їх у тому, щоб їх почули.

Нагадуємо, що компетентне джерело підтвердило виданню інформацію про те, що, можливо, 128-а бригада не піде на ротацію ,а займе чергові бойові позиції.

Але, нещодавно, про заслужений відпочинок бійцям бригади пообіцяв сам Петро Порошенко після виведення військових з Дебальцевого.

Мукачево.net



Мукачево 20.02.2015 15:47 IP: 195.253.128.195
Але, як дізналося Мукачево.net військових, які перебували безпосередньо у "котлі" все ж планують ротувати, а от тих, що весь час перебували у Артемівську, тобто не брали участь у бойових діях, можливо, з ними не будуть проводити ротацію.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp