Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Студенти МДУ вшанували Небесну Сотню... тишею (ВІДЕО)

20 лютого 2015 р., 22:07

У виші сьогодні минула хвилина-реквієм

Хвилина-реквієм памяті Героїв Майдану об’єднала тишею викладачів та студентство МДУ. На великій перерві колектив вишу вшанував небесну сотню молитвою та віршами. Свідком та учасником подій річної давності був і один зі студентів МДУ. Трагічні події та спогади надихнули юнака на написання поетичної збірки.

У фойе першого корпусу МДУ – людно та напрочуд тихо, не зважаючи на час перерви. Хвилиною мовчання студенти та співробітники вишу вшанували Героїв Небесної Сотні. Їх подвиг залишиться назавжди на сторінках історії незалежної України. Пам’яті загиблих під час Революції Гідності у стінах вишу звучала молитва. Свідком та учасником подій річної давності був і один зі студентів МДУ. Трагічні спогади надихнули юнака присвятити збірку поезії під назвою «Зоряний шлях». Загибель героїв Майдану була не марною: українська молодь стала менш байдужою і активнішою. Не виняток і студентство МДУ. Молодь не тільки прагне жити у демократичній та незалежній державі, а й готова відстоювати свої права, як це рік ому зробили студенти на вулицях Києва. Закарпатська молодь вкотре довела: не залишається осторонь подій в Україні і творить своє майбутнє вже сьогодні. Це надихає вірою та оптимізмом і старше покоління.



М-студіо

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp