Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Криму закарпатці більше не відпочиватимуть, натомість запрошують кримчан в Карпати

1 квітня 2014 р., 20:54

Літо не за горами і закарпатці вже планують свій літній відпочинок. Крим у їхні плани не входить. Краяни переконані: крім Криму є ще багато місць відпочинку.

І дедалі більше закарпатців вибирають відпочинок закордоном, бо це і ближче, і дешевше і якісніше. Тож де саме проводять дозвілля наші краяни читайте в опитуванні "Часу Закарпаття".

Ірина, 19 років (студентка)


В Криму я була, але давно. Там мені, в принципі сподобалося, але для мене було дискомфортом, що там української не розуміли взагалі. Доводилося говорити ламаною російською. Одеса - брудна. Позаминулого року була в Болгарії. Там мені сподобалося. Влітку відпочиваю з друзями в Карпатах, ще мандруємо Україною. А взагалі хотілося б, якби була така можливість, поїхати кудись в Італію та побувати у Франції.

Андрій, 24 роки (митець)

Європа набагато краща і дешевша, ніж та ж Туреччина. Люблю "ЮБК". В Крим їжджу тільки з наметами, туди, де мало росіян. В Україні є де відпочивати і без Криму. Та ж Одеса, Карпати. Найбільше люблю відпочивати на карпатських полонинах і на Львівщині.

Наталя, 26 років (юрист)


Люблю Європу - вона чистіша, дешевша, привітніша і ближча, ніж інші частини України та якогось іншого світу. А ще у Європі почуваєшся безпечніше! Окрім того, Європа не набридає, вона така велика і така різна, що кожного разу можна вибрати інше містечко чи країну і бути враженим від чистоти, якісних доріг та доглянутих фасадів. Уже була у великих і менших містах Угорщини, Словаччини, Польщі та Румунії. Частково бачила Італію та Австрію. Тепер шлях тільки далі й далі - тобто на крайній захід Західної Європи :) Зважаючи на те, що Відень за 500 км від Ужгорода, а Київ більше 700 км, то мені, здається, нема чого вибирати, тобто вибір у якому напрямку їхати зроблений географічно. Якщо їхати легковим транспортом і компанією із 4 людей, навіть не помітиш, що ти витратив гроші. Найдорожче - проживання, але можна зекономити, поселившись у знайомих чи в хостелі.

Вікторія, 31 рік (контролер на підприємстві)

Була в Єгипті, в Туреччині, в Криму, в Херсоні і проїздом в Одесі. Найкраще було в Єгипті. Можливо, тому що це був наш медовий місяць. У Криму море було хороше, але умови були погані. В Крим зараз не поїдемо, бо там українців недолюблюють, особливо закарпатців, як кажуть «западенців» та «бандерівців». А в Херсоні багато медуз. Якщо будуть гроші поїдемо десь закордон цього або вже наступного року. Хочеться на другі моря поїхати, не лише на Чорне, хочеться подивитися світ.

Тамара, 36 років (менеджер)

Я не була в Криму і не хочу туди тому, що за ті самі гроші і на такій самі відстані від нас Хорватія, Чорногорія. А там відпочивати (та й їхати туди) на багато приємніше. Я чула від друзів багато негативних відгуків про півострів, багато нарікань на сервіс, їжу, інфраструктуру. Вірю своїм друзям і цього року однозначно поїду лише у Європу. Люблю Хорватію, тому, можливо, знову поїду туди.

Лідія, 45 років (продавець)

В Криму краще, ніж в Одесі. В Криму вода краща, море чистіше. Але тепер у Крим однозначно ніхто не поїде. Напевне, згадаємо молоді роки і будемо їздити з родиною відпочивати в Карпати. Раніше ми часто їздили на пікніки в гори, на річку. Із закордону була хіба що в Австрії. Там мені дуже сподобалося.

Оксана, 51 рік (підприємець)

Минулого року з сім'єю їздили у Хорватію. Залишилися дуже задоволеними. Якщо дозволять фінанси, цього літа також виберемося кудись у Європу (може, це буде Болгарія) або ж у Єгипет за гарячою путівкою. Побачимо. Однозначно, не в Крим. Я була в Криму (і в Ялті, і в Феодосії). Мені там не сподобалося: ціна зовсім не відповідає тій якості. Там на тебе дивляться не як на людину, а як на мішок з грошима. А у Хорватії все зовсім по-іншому. Там персонал доброзичливий і ввічливий та й відпочивати там дешевше обходиться. Я вже не кажу про чистесенькі пляжі, водичку та нормальні дороги.

Володимир, 60 років (заробітчанин)

І роблю, і відпочиваю в Росії. Ще люблю відпочивати вдома, коли приїжджаю, але вдома все якась робота знайдеться. Ми часто їздимо у Берегово на термальні води. Їздили й на Шацькі озера. В Україні теж є де відпочивати тим паче на Закарпатті. Тому хай краще кримчани тепер приїздять до нас відпочивати. У нас ліси, гори. Що ще треба? :)

Час Закарпаття

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp