Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

До уваги платників податків!

2 квітня 2014 р., 09:24

Фахівці Мукачівської ОДПІ Головного управління Міндоходів у Закарпатській області, нагадують, що з 1 січня 2014 року розпочалася кампанія „Декларування-2014”.

Громадяни мають до 1 травня 2014 року подати декларацію про майновий стан та доходи, отримані у 2013 році, за місцем реєстрації. Декларування доходів – це, перш за все, виконання громадянином свого конституційного обов′язку, а також особистий внесок на благо держави. 

З метою уникнення помилок у заповненні звітності та для зручності громадян фахівці Міністерства доходів і зборів України розробили відеоінструкцію, у якій на реальному прикладі відтворюється процес заповнення декларації про майновий стан і доходи. 

Відеоінструкція з покроковим заповненням декларації розміщена на офіційному веб-порталі Міністерства доходів і зборів України у розділі Медіа-центр: Відеогалерея - Інструкції з законодавства - Відеоінструкція „Заповнення декларації про майновий стан та доходи”. 

Отримати консультацію стосовно подання декларації про майновий стан та доходи громадяни можуть безпосередньо у фахівців ЦОП, або зателефонувавши за номером інформаційно-довідкового департаменту(03131)2-22-12, безкоштовно зі стаціонарних телефонів з 9:00 до 18:00. 
Інформаційно-комунікаційний сектор Мукачівської ОДПІ ГУ Міндоходів у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp