Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Губаль подякував дружинам бійців АТО за те, що тримали "другий фронт"

28 лютого 2015 р., 11:21

Голова краю зустрівся з жінками за чашкою чаю.

Про це Губернатор Закарпаття повідомив на своїй сторінці на "Фейсбуці":

"Мав честь зустрітися у вузькому колі з кількома родинами наших АТОвців. Дружини бійців запросили мене випити чаю та поспілкуватися. Це саме ті жінки, які в останні тижні добивалися повернення своїх чоловіків. Я подякував дружинам за сили, за терпіння, за те, що тримали "другий фронт". А хлопцям – за мужність і службу. Ми пом'янули тих, хто уже не повернеться. 

Військові у чоловічій розмові розповіли про справи на фронті. Я не знав цих молодих чоловіків до того, як вони пішли воювати, але, дивлячись на їхні обличчя, думав, що вони за цей час – а це близько року - дуже змінилися. У їхніх очах – щось таке, чого раніше не було, та й не могло бути. Ще раз передав їм слова командира – Героя України Сергія Шаптали, які він мені сказав телефоном, коли відходили із Дебальцеве: закарпатці – найкращі! Гордий за наших. Наші вояки, передовсім легендарна 128-ма бригада, довели, що таке Закарпаття для України і на що здатні його люди. Запевнив родини: влада зробить усе, аби вони відчули турботу держави. Зокрема, вирішуємо питання лікування поранених, реабілітації, деякі побутові справи… Усе – з вдячністю перед Героями."


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp