Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородська журналістка піде вище

23 вересня 2014 р., 15:20

Відома у краї медійниця Алла Хаятова стаке радником Губаля.

Про це Алла Хаятова написала на своїй сторінці у Facebook.

- Отже, таке – дуже коротко. Так, я погодилася на цю пропозицію. Обумовила принципові для мене світоглядні речі, схоже, є розуміння і готовність працювати на якісно нових і правдивих засадах. Тож йду на посаду радника голови Закарпатської ОДА з тим, аби займатися прес-службою. Адже найпростіше – сидіти на припічку і показувати пальцем: хто що неправильно робить, і розказувати, як робити правильно. Складніше, але і цікавіше – піти й зробити. Це і прагну. Не вдаватиметься – так само швидко піду, - написала Алла Хаятова.

- Наступне важливе: завтра, у середу, 24 вересня, ініціюємо зустріч голови ОДА Василя Губаля із громадськими діячами – головно тими, які творили в області Революцію Гідності, але й загалом усіма, хто готовий генерувати ідеї і працювати на благо краю. Запрошуємо студентство, Громадський конвент, Люстраційний комітет, представників громадських організацій, усіх небайдужих – власне, всіх активістів. Дуже сподіваюся, що розмова буде цікава, а головне – дасть хороші перспективи. Отже, о 13-ій – камінна зала ОДА (третій поверх повз приймальню й через камінну залу). Спілкувалася з головою ОДА – запевняє, що готовий слухати і почути, - додала вона.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp