Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мукачівським підприємцям пропонують поїхати до Німеччини

28 лютого 2015 р., 18:00

Аби пройти там стажування

Мукачівські підприємці, менеджери підприємств мають можливість пройти стажування у Німеччині, повідомляє відділ транскордонного співробітництва та зовнішньоекономічних зв’язків Мукачівського міськвиконкому.

Стажування українських підприємців та менеджерів підприємств здійснюється в рамках реалізації «Програми заходів з перепідготовки управлінських кадрів для сфери підприємництва» та відповідно до Указу Президента України від 3 липня 2000 року № 849 “Про сприяння підготовці управлінських кадрів для сфери підприємництва”.

Основним партнером Програми є Німеччина, співробітництво з якою здійснюється в рамках спільної заяви Уряду України та Уряду Німеччини щодо підтримки Програми через Федеральне міністерство економіки і енергетики Німеччини, а стажування менеджерів організовує Товариство міжнародного співробітництва (далі – GIZ). Основною метою стажування є передача європейського досвіду для української економіки.

У 2015 році українським підприємцям і менеджерам підприємств пропонуються стажування за напрямками:

Економічна кооперація без галузевої специфікиЕкономічна кооперація з галузевою специфікою :Економічна кооперація у сфері енергоефективності в промисловості.Економічна кооперація у сфері енергоефективності в будівництві і санації будівель і споруд.Економічна кооперація у секторі охорони здоров’я.Економічна кооперація у секторі поновлюваних джерел енергії.Економічна кооперація в аграрному секторі.Зацікавлені особи можуть звертатися за детальною інформацією до відділу транскордонного співробітництва та зовнішньоекономічних зв’язків Мукачівського міськвиконкому. Адреса: м. Мукачево, вул. Пушкіна, 2, каб. 44, тел. 5-48-49, e-mail: zez-m@ukr.net.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp