Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Вишукані подарунки до головного свята весни

3 березня 2015 р., 19:01

Відпочинок на будь-який смак і каприз жінки

Відомий закарпатський курорт «Воєводино» підготував кілька тематичних сертифікатів до весняних свят. Подарунковий сертифікат «Воєводино» – це прекрасний спосіб висловити свої щирі почуття та проявити особливу увагу. Більше того, це вишуканий і зручний подарунок. 

Курорт «Воєводино» надає можливість в якості подарунка вибрати тематичний сертифікат або окремі послуги, які принесуть величезне задоволення коханій жінці. Проведіть цікавий і яскравий спільний відпочинок, спустіться на захоплюючому дух zip-line або ж влаштуйте романтичну поїздку на кареті по Парку Шенборна.

- Сертифікат «Весняна ніжність» дозволить зануритися у світ здоров'я, краси і безтурботності в SPA-центрі «Воєводино» (шоколадне обгортання, ванна Клеопатри, стоун- терапія та ін.); 

- Сертифікатом «Романтичний вікенд» надасть можливість провести вихідні з Вашою коханою на лоні природи (вечеря в ресторані «Голодна Форель», катання на кареті в історичному парку Австро-Угорщини, теплий вечір біля каміну в дерев'яному котеджі та ін.) 

- Сертифікат «Нова енергія» підніме рівень адреналіну та вивільнить ваші приховані ресурси (катання в парі на квадроциклах, спуск на zip-line з висоти 800 м, урок верхової їзди та ін.). 

Ми абсолютно безкоштовно доставимо замовлений Вами сертифікат в Ужгород, де Ви зможете його забрати 5-7 березня. А скористатися цим чарівним подарунком можна до кінця 2015 р. 

Для замовлення сертифікатів телефонуйте +38 (067) 31-26-001, +38 (050) 37-26-187.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp