Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Воєводино" відкриває свої двері для учнів Перечинщини

1 червня 2015 р., 18:09

360 учнів зможуть на власні очі побачити красу парку

З метою ознайомлення учнів загальноосвітніх шкіл Перечинського району з пам’ятками історії, за підтримки та сприяння нашого земляка Сергія Мошака за окремим графіком організовано проведення екскурсій у туристичний комплекс «Воєводино» у період з 03 по 05 червня 2015 року.

Під час історичних екскурсій, насолоджуючись навколишньою атмосферою, учні матимуть змогу ознайомитись з чарівною і справжньою красою природи та побувати у культурно-історичній місцевості з гарними доріжками, лавицями, рослинами, деревами та водоймами, родзинці Закарпаття - Парку Шенборна.

Незабутні подорожі та тривалі прогулянки по визначному місцю супроводжуватиме екскурсовод, який розповість про історію, культуру, життя та побут краю епохи Австро-Угорщини та сучасної України. Тож бажаємо їм чудово відпочити та приємно провести час.

З графіком екскурсій можна ознайомитись за посиланням



Малеш 01.06.2015 18:29 IP: 113.255.45.5
Це максимум що Мошак може зробити..... Турбаза отримує надприбутки а село Туря- пасіка в жопі. Роберт Горват допоміг за рік Турї реметі більше ніж Мошак за 10 років (він нічого не зробив для навколишніх сіл)

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp