Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Доходи від двох роботодавців необхідно декларувати

4 березня 2015 р., 12:40

Але це стосується не всіх громадян

Але не всім громадянам, а лише тим, які в минулому році отримували заробітну плату у зв'язку з трудовими відносинами та виплати за цивільно-правовими догово­рами від двох або більше податкових агентів, загальна сума яких перевищила 146160 гривень (120 розмірів мі­німальної заробітної плати, встановленої на 1 січня звіт­ного податкового року).

Податок з таких виплат у минулому році вже сплаче­ний, проте декларування доходів пов'язано із застосу­ванням двох ставок оподаткування: 15% ПДФО (до мі­сячного доходу, що не перевищує 10 мінімальних зар­плат) та 17% (до доходу, що перевищує вказану суму).

Громадяни мають обов'язково до 1 травня 2015 року подати декларацію про майновий стан і доходи за міс­цем реєстрації (згідно з паспортними даними). .

До Декларації необхідно подати, додаток № 7 «Розра­хунок податкових зобов'язань з податку на доходи фізичних осіб згідно з пп. «є» п. 176.1 ст. 176 розділу IV По­даткового кодексу України».

Сектор комунікацій ДПІ у м.Ужгороді






Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp