Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

З травня закарпатці платитимуть за газ вже на ... 73% більше?

2 квітня 2014 р., 15:24

Кабмін рекомендує Нацкомісії держрегулювання енергетики з 1 травня 2014 підвищити роздрібні тарифи на газ для населення (побутових споживачів) у середньому на 73% до 1,2-4 тисячі гривень за тис. куб. м.

Про це на брифінгу повідомив міністр фінансів Олександр Шлапак, пишуть "Українські новини".

За його словами, для домогосподарств споживають до 2 тис. куб. м ціна підвищиться до 1197 гривень за тис.куб.м.

Для тих, хто споживає до 6 тис. - вартість газу збільшиться до 1965 гривень за тис.куб.м, і для тих хто вживає більше 6 тисяч - ціна газу становитиме 4011 гривень за тис. куб. м.

Як повідомлялося, останній раз ціни на газ для населення підвищувалися з 1 серпня 2010 року - в середньому на 50% до 72,54-295,41 коп за куб. м (з ПДВ). Про це повідомляє Економічна правда.

Нагадаємо, що нещодавно ситуацію щодо можливого підвищення цін на газ для населення коментував директор обласного департаменту ЖКГ, будівництва та архітектури Віктор Лукеча. Посадовець зауважив, що наразі в департамент не надходило документу про підвищення тарифів. Та, якщо таке буде, то воно істотно вдарить по бюджетах закарпатських родин. Тоді йшлося про підвищення цін на 50%, та вочевидь, що закарпатцям доведеться сплачувати ще більші суми.


читач 02.04.2014 17:39 IP: 137.4.207.82
Ось як нова влада самозванців дбає про добробут народу. Мільйонерам-керманичам держави таким, як Турчинов, Яценюк, членам Кабміну України, Адміністрації Президента України та депутатів ВРУ таке підвищення зовсім не лякає. Проте, народ України і зараз зводить кінці з кінцями,а що буде далі,то лиш єдиному Всевишньому відомо. Дожилисьмо. Поміняли одну владу жуликів на аналогічну,а можливо і гіршу владу жульні. За що така кара для українського народу?

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp