Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Завтра закарпатці дізнаються про ситуацію у Криму з перших вуст

2 квітня 2014 р., 15:39

Уже місяць минув з часу анексії Криму Росією. Відтоді свої домівки залишили багато людей, котрі не погоджуються жити в нових умовах.

На Закарпатті теж створений штаб з допомоги кримським біженцям, працюють волонтерські служби, небайдужими залишаються прості громадяни. 

Завтра журналісти матимуть змогу поспілкуватися із сім’ями, які покинули Крим і тепер починають будувати своє життя на Закарпатті, почути про ситуацію, що склалася, не з ефірів телеканалів, а з перших вуст. Також буде повідомлено про діяльність Логістичного штабу, який організовує допомогу біженцям, військовослужбовцям, майданівцям та всім, хто цієї допомоги потребує. І, звісно, журналісти отримають найоперативнішу офіційну інформацію про дяльність створеного на Закарпатті штабу, що займається розміщенням біженців. 

Отже, у прес-конференції візьмуть участь: 

Віктор Лукеча – заступник керівника обласного штабу з питань розміщення сімей, які прибудуть на територію Закарпатської області з Автономної республіки Крим та міста Севастополя; 

Наталія Аклатан – волонтер, представник Логістичного штабу на Закарпатті; 

представники родин, що покинули Крим і оселилися на Закарпатті. 

Захід відбудеться у прес-центрі ОДА (м.Ужгород, пл.Народна, 4) о 14:30.
Агентство комунікацій ПАЗЛ

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp