Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Прокурапутра краю хоче повернути державі приміщення в Мукачеві, яким підприємство користується безкоштовно

6 березня 2015 р., 14:54

Саме з такою заявою прокуратура звернулася до суду

Прокуратурою міста Мукачева до господарського суду Закарпатської області подано позовну заяву в інтересах держави в особі управління комунальної власності виконавчого комітету Мукачівської міської ради, про стягнення заборгованості, розірвання договору оренди та повернення нежитлового приміщення у центрі міста площею майже 100 м ² у комунальну власність територіальній громаді міста Мукачева.

Як повідомив заступник прокурора міста Мукачева Михайло Пантьо, в ході вивчення прокуратурою стану законності використання комунального майна суб’єктами господарювання встановлено, що одне із підприємств (орендар) міста на підставі укладеного ще у 1998 році договору оренди нежитлового приміщення, яке розташоване в центральній частині міста, використовує комунальне майно, при цьому жодних коштів до місцевого бюджету за вказаним договором не сплачує.У результаті невиконання умов договору державним інтересам в особі управління комунальної власності виконкому Мукачівської міської ради завдано шкоду, яка призвела до ненадходження до місцевого бюджету значних коштів, що у свою чергу ускладнює фінансування та реалізацію функцій органу місцевого самоврядування.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp