Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

За три місяці прокурори звернулись до суду з позовними заявами, щодо захисту інтересів громадян і держави на майже 87 мільйонів

14 квітня 2015 р., 15:31

Такі результати від початку року...

З початку року прокурорами пред’явлено на захист інтересів громадян і держави238 позовів та заяв на загальну суму 86,8 млн. грн., де предметом спору є земля загальною площею 361 га та об’єкти нерухомості на загальну площу 1334 м2 .На даний час судами області розглянуто та задоволено 161 позов прокурора на загальну суму 8,3 млн. грн. та щодо повернення земель площею 19 га.

Також, в судовому порядку вже стягнуто 544 тис. грн. нарахованої, але не виплаченої працівникам заробітної плати.Упродовж поточного року за позовами органів прокуратури області реально виконано рішень суду на 5,8 млн. грн., з них до місцевих та державного бюджетів 2,3 млн. грн.

Завдяки вжитим прокуратурою заходами представницького характеру реально повернуто у державну власність 158 га земель.

Прокурорами забезпечено участь у 206 розглянутих судами першої та апеляційної інстанцій справах, у тому числі у 75 справах, де здійснено вступ.Зокрема, шляхом вступу та забезпечення участі у судовому процесі, а також завдяки принциповій позиції прокурора попереджено вибуття з комунальної власності об’єкту колишнього сільського магазину площею 116,6 м. кв.Крім того, за участі прокуратури області господарським судом Закарпатської області прийнято законне рішення та повернуто у державну власність спірний гуртожиток по вул. Джамбула в м. Ужгороді загальною площею майже 7 тис. кв. м., тим самим захищено житлові права більше 500 його мешканців (126 сімей).

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp