Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті облаштують зразковий кордон з ЄС

2 квітня 2014 р., 17:22

Чопські прикордонники: на часі – вдосконалення прикордонної інфраструктури.

В умовах проведення заходів з посилення охорони державного кордону, прикордонники не тільки протистоять нелегалам і контрабандистам, але й намагаються вдосконалювати прикордонну інфраструктуру. Це, в свою чергу, дасть змогу підвищити якість протидії правопорушникам на кордонах з Польщею, Словаччиною та Угорщиною. 

З цією метою, за ініціативою чопських охоронців кордону, у трьох прикордонних районах – Великоберезнянському, Перечинському та Ужгородському відбулись наради з в.о. керівників райдержадміністрацій, головами районних та сільських рад, представниками організацій і установ. 

Основним лейтмотивом даних заходів стало налагодження та вдосконалення співпраці прикордонників з громадами щодо сприяння в інженерному облаштуванні державного кордону з країнами ЄС. Сюди слід віднести очистку просік, відновлення контрольно-слідових смуг, рокадних доріг і стежок, ремонт прикордонних та інформаційних знаків. Дані заходи спрямовані на виконання вимог «прикордонного» та екологічного законодавства, створення умов для якісної протидії правопорушникам тощо. 

У кожному з районів зустрічі відбулись у формі конструктивного діалогу, під час якого були розглянуті пропозиції сторін, визначені шляхи вирішення та строки виконання. Адже, як одноголосно зазначили представники влади і громад на місцях, охорона кордону для прикордонних районів – це завдання номер один і жителі прикордоння нададуть «зеленим беретам» весь необхідний спектр допомоги щоб по-сусідству з ЄС мати зразковий кордон. 


Прес-служба Чопського прикордонного загону

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp