Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мукачівський прикордонний загін має нового очільника

8 березня 2015 р., 14:30

Ним став Юрій Ковтун

Представити його першим керівникам області, правоохоронних і силових відомств приїхав генерал-майор Валерій Гресько – начальник Західного оперативного управління Державної прикордонної служби України.Юрій Ковтун народився в Черкаській області, проходив службу в Західному регіональному управлінні Державної прикордонної служби України, у тому числі 4 роки служив на Закарпатті – у Мукачівському прикордонному загоні. 

«Найважливішим своїм завданням вважаю налагодження продуктивних стосунків, спрямованих на захист кордонів, розраховую на співпрацю з обласною владою та органами місцевого самоврядування», — сказав пан полковник. 

Його попередник на цій посаді полковник Вадим Ченчик, який вирушає на службу із захисту кордону в Харківську область.Відтак, повідомляє прес-служба ОДА, голова облдержадміністрації Василь Губаль і голова облради Володимир Чубірко наголосили на потребі протидії як корупції, так і тим явищам, які загрожують безпеці області та країни, й разом з представниками правоохоронних і силових структур обговорили проблеми з життя краю в особливий період. І передусім ті, що пов’язані з проведенням мобілізації, підтримкою фронту.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp