Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Телефонний шахрай виманив у довірливої ужгородки 2 000 гривень

3 квітня 2014 р., 10:30

За 2000 гривень, ужгородка «звільняла» сина з слідчого ізолятора.

Гроші перерахувала на картковий рахунок зловмисника… «Ваш син знаходиться в Ужгородському слідчому ізоляторі за зберігання наркотиків. Йому загрожує ув’язнення. 

Аби його відпустити, необхідні гроші. Терміново перерахуйте 1000 доларів на банківську картку і нікому нічого про це не кажіть», - такі слова почула по телефону від незнайомця 75-річна мешканка міста. 

Вказаної суми в пенсіонерки не було. Тож, зібравши всі свої заощадження в сумі 2000 гривень, жінка перерахувала кошти через найближче відділення банку на вказаний їй рахунок. - Лише після того, як жінка переказала кошти, вона здогадалася зателефонувати синові. Чоловік був здивований розповіддю схвильованої матері та повідомив, що у нього все в порядку, і ніяких проблем немає. Тоді потерпіла звернулася за допомогою до міліції. 

Особа зловмисника встановлюється, - розповідає заступник начальника Ужгородського міськвідділу міліції Володимир Кувик. Міліція вкотре закликає громадян бути обачними, не довіряти подібним телефонним повідомленням, головна мета яких – обманним шляхом заволодіти грошовими коштами. Якщо вам зателефонували невідомі та під різними приводами просять перерахувати гроші – не гайте часу, дзвоніть на 102 або зверніться до міліції. Ваше повідомлення допоможе оперативно знайти злочинця та збереже кошти. 
Діана ДОРОГІЙ, Ужгородський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp